Sabaton, show pe 25 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti

289
Publicat pe 21 iulie 2022 de

Jurnalista Iosefina Pascal a făcut o scurtă recenzie a concertului Slipknot organizat de Metalhead Meeting împreună cu echipa iabilet.ro, în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”.
Astfel, ea s-a declarat plăcut surprinsă de faptul că a văzut mulți tineri care iubesc muzica rock, dar și „vedete” autohtone, cum ar fi domnul Cîțu.
A fost un concert care s-a desfășurat fără incidente datorită unei organizări impecabile, ocazie cu care a extins invitația către ascultatorii GOLD FM
de a participa și luni, 25 Iiulie, la ora 18:30 la concertul suedezilor de la Sabaton, ale căror piese de inspirație istorică reliefează diferite momente de curaj și eroism din istoria recentă și nu numai. Istoria așa cum a fost scrisă… De învingători! Jurnalista menționează cu amuzament că ea chiar a recomandat
piesele acestei trupe colegilor săi din liceu, înainte de BAC, pentru a înțelege mai bine diverse momente din istoria lumii.
Așadar, alături de colega noastră, vă extindem și noi invitația de a participa alături de noi, luni, la concertul celor de la Sabaton.

Categoria

DISTRIBUIE:

Adaugă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată.